Gepost op

De tijd tikt door

De tijd tikt door, dus we doen er een schepje bovenop 10 wordt 20 wordt 30 wordt 40% en al is de keuze niet meer reuze, er is nog genoeg (op=op)*

*uitgezonderd boeken, tijdschriften en kantoorartikelen

Deze diashow vereist JavaScript.

Gepost op

Actior gaat sluiten per 1 April

Het begon ooit (eigenlijk in 2001) op de Voorstaat op nummer 48 in Beesd met een kleurenkopieermachine van Actior Management Consultants ’ter beschikking’ te stellen aan het dorp, aangevuld met wat eenvoudige kantoorartikelen en een borrel voor de lokale middenstand. Het was de tijd dat een fax nog een onmisbaar maar duur apparaat was en internet in de kinderschoenen stond. Een aparte ruimte werd er voor gecreëerd.
Als snel werd de ruimte daarvoor achter de bali, gevuld met campinggasten van het Betuwestrand om te MSN-en (een hele verre voorganger van WhatsApp, messenger, Snapchat, Twitter en zo), met Polen om hun bankzaken te doen en met Beesdenaren om de vakantie van hun dromen te boeken of gewoon de email uit te lezen voor als je zelf nog geen internet thuis had.
En dat allemaal op een ouderwets piep- en kraakmodem, via de extra ISDN-lijn.
Het assortiment werd uitgebreid toen een inwoner van Enspijk geld op de toonbank legde, naar de computer op het bureau erachter wees en zei: “Die wil ik hebben”.
Het werd het begin van een meer dan 10-jarig HP-dealerschap, eerst alleen voor de zakelijke markt maar ook snel gevolgd door de consumenten. Printers, scanners, camera’s volgden en vervolgens een heuse technische dienst met leerwerkplekken voor studenten aan het ROC.
Met de verhuizing naar het Dorpsplein startte een nieuwe fase. We deden een vergeefse gooi naar het postkantoor (op het laatste moment ‘won’ de MCD de dienst), de computers (en de technische dienst) verdwenen, de kranten en de meer dan 550 verschillende tijdschriften kwamen erbij én we werden de opvolgers van Terpstra voor de Staatsloterij, krasloten en lotto.

Het geluk vind je bij Actior
Het aantal wenskaarten groeiden in rap tempo van de 2 molens in de tijd van de Voorstraat tot zelfs 20 verschillende molens en twee meter vaste wand op het Dorpsplein. Met kerst werd het pas echt vol.
De bali werd naar achteren verplaatst en de cadeau-artikelen (met bekende merken als Blomus, Laguiole, MyWalit, Ashleigh&Burwood en Woodwick) kregen een duidelijke plek en het assortiment werd weer een jaar later uitgebreid met boeken.

Boeken, boeken en boeken
Eerst klein en voorzichtig maar sinds de zomer van 2016 snelgroeiend in alle categorieën. Het duurde nog tot september van 2016 voordat we ons een boekhandel mochten noemen. Bij de kookboeken kwam een collectie leuke kookaccessoires.
En al die tijd waren er de kantoorartikelen, agenda’s, potloden en pennen. In onze beginjaren vooral voor de zakelijke markt maar later meer en meer voor de consumenten. Enveloppen gingen daarom niet langer per doos van 500 maar gewoon per stuk. En zo ging dat met veel van dit soort artikelen.
En zo groeide Actior tot de winkel van nu: Dé plaats om in Beesd met een zeer ruime keuze wenskaarten, boeken, tijdschriften, schoolartikelen, kantoorartikelen en cadeaus te kopen. Bij Actior kon je je Staatsloten, krasloten, Lotto, Toto, en Lucky Day halen. En je kon ook bij ons leuke, aparte cadeaus vinden zoals lampen en olie van Ashleigh&Burwood, cadeaus van Blomus, messen van Laguiole, horloges van Lambretta, paraplu’s van Bisetti en zoveel meer.
Je kon pakjes versturen via GLS, je kon kleding, gordijnen, dekbedden en wat nog niet meer bij de Stomerij brengen, je kon de lokale krant (Het Kontakt en het Nieuwsblad Geldermalsen) halen, je kon geld pinnen bij de RABO en we legden je het nieuwe menu als je dat wilde, uit) en dat allemaal in een en dezelfde winkel.
En dat kopiëren? Dat kon nog steeds.
Maar vanaf 1 april niet meer: Het heeft helaas niet mogen duren. We hadden nog gehoopt op een jonge ondernemer die de winkel over wilde nemen maar met de komst van de Primera is dat pad definitief weg. “Twee is teveel” voor een dorp en daarom houdt het op. Actior stopt. Komende weken is de leegverkoop. We hebben met plezier een bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en aan de voorzieningen in Beesd maar het is niet langer mogelijk. Wij danken al onze klanten, onze leveranciers en collega’s hier in Beesd en in den lande voor de mooie tijd, de geweldige gesprekken en lief en leed dat door u in de winkel werd gedeeld.

6 meter met meer dan 550 verschillende tijdschriften -voor elk wat wils (en anders bestelden we het)
Gepost op

Lok de Lente!

Lok de lente met little hotties van Bomb Cosmetics. Dat kan nu heel voordelig want tot de lente begint kost een doosje van 35 stuks bij Actior geen € 8,95 maar slechts € 4,99.

 

Gepost op

WinterSale bij Actior

blomus-logo

Wintersale betekent: Ruimte maken voor nieuwe zaken. Een nieuw jaar, een frisse start en coole prijzen. Daarom houden we wintersale met 20% korting op onze Blomus design-collectie (op=op)

Deze diashow vereist JavaScript.