Gepost op

WinterSale bij Actior

blomus-logo

Wintersale betekent: Ruimte maken voor nieuwe zaken. Een nieuw jaar, een frisse start en coole prijzen. Daarom houden we wintersale met 20% korting op onze Blomus design-collectie (op=op)

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Gepost op

KerstSale bij Actior

KerstSale bij Actior

Deze diashow vereist JavaScript.

KerstSale: Alle kerstartikelen deze week van 27 december tot en met 31 december 50% korting

 

 

Gepost op

Met zijn allen in actie voor oorlogskinderen

warchild

Vier merken die de wereld mooier maken, maken nu ook de wereld van kinderen mooier met deze actie voor Warchild. In januari zal door onze leverancier Sajovi bv een mooie cheque worden overhandigd en u doet daar aan mee:

Wanneer u voor meer dan €15,00 aan artikelen koopt van Woodwick, Ashleigh&Burwood, Greanleaf en/of Bomb Cosmetics bij Actior, ontvangt u van ons een actievoucher die u op de website van Sajovi BV kunt activeren en komt u in aanmerking voor een prachtig pakket .

De actie loopt van 20 november t/m/ 31 december 2017

actie voor warchild

 

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. War Child helpt ze met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen

ACTIEVOORWAARDEN

  • Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Steun War Child” (hierna: “de Actie”) die georganiseerd wordt door Sajovi B.V., gevestigd te (8239 DB) Lelystad, aan de Apolloweg 194-198.
  • De Actie heeft tot doel het steunen van War Child.
  • De Actie loopt van maandag 20 november t/m zondag 31 december 2017 en is uitsluitend geldig in Nederland.
  • Door deelname aan de Actie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
  • Deelname aan deze Actie staat open voor iedereen die 18 jaar of ouder is en woonachtig in Nederland.
  • Medewerkers van de deelnemende winkels en van Sajovi B.V. zijn uitgesloten voor deelname aan de Actie.
  • De Actie is alleen geldig bij aanmelding online tijdens de actieperiode.
  • De winnaars worden vanaf 1 januari 2018 bekend gemaakt.
  • De Organisator is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat deelnemers niet conform deze actievoorwaarden handelen dan wel indien zij van mening is dat deelnemers anderszins op frauduleuze wijze handelen.
Gepost op

Eindejaarsactie 2017

Eindejaarsactie bij Actior

Koop voor ten minste € 25,- aan boeken en krijg een waardebon voor € 5,- korting op één van de 100 geselecteerde titels.

De waardebon wordt uitgegeven van vrijdag 24 november 2017 t/m zondag 24 december 2017. Vanaf woensdag 27 december 2017 t/m zaterdag 27 januari 2018 kun je de waardebon inwisselen bij de boekhandel. De waardebon is geldig bij een selectie van 100 actuele titels.